Λίγα λόγια για εμάς


Στο κατάστημα οπτικών “Οπτικά Λάππα” η εμπειρία και η παράδοση πλέκονται με νέες ιδέες, τεχνογνωσία και φρέσκια ματιά.
Αναζητάμε καθημερινά νέες τεχνολογίες, δημιουργικούς προμηθευτές, ευφάνταστα προϊόντα και μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη όρασης. Η όραση είναι το πάθος μας και είμαστε αφοσιωμένοι να προσφέρουμε την καλύτερη δυνατή φροντίδα για τα μάτια σας.

Μη ρίχνετε απλά μια ματιά, δείτε στ’ αλήθεια.Η επιχείρηση μας δραστηριοποιείται στο χώρο των οπτικών για σχεδόν μισό αιώνα.

Το 1971 ο Θωμάς Λάππας ιδρύει το δικό του κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας και το 1981 μεταφέρεται στην περιοχή των Αμπελοκήπων όπου και εδραιώνεται στη τοπική κοινωνία ως το κατάστημα οπτικών με τη μεγαλύτερη ποικιλία οπτικών ειδών και την καλύτερη σχέση τιμής-ποιότητας

Η επιχείρηση πλέον βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Λάππα (οπτικός-οπτομέτρης, ΤΕΙ Αθήνας, μέλος ΕΑΟ) και της Κατερίνας Λάππα (οπτικός-οπτομέτρης, Vinci-Ιταλία) δίνοντας νέα πνοή και διατηρώντας παράλληλα τις αρχές συνέπειας και αξιοπιστίας.

Η τεχνογνωσία και η εμπειρία στον τομέα της οπτικής-οπτομετρίας ενισχύονται με νέες ιδέες, συνεχή επιμόρφωση και αναζήτηση υλικών και τεχνολογιών, γεγονός που μας καθιστά ικανούς να προτείνουμε εξατομικευμένες λύσεις.